AROMA’S VOOR LEVENSMIDDELEN
(onder 1334/2008/EU)

Frutoria heeft een zeer uitgebreid aanbod van aroma’s beschikbaar, voor iedere applicatie hebben wij oplossingen.
De kracht van Frutoria zit in de diversiteit van het aanbod, de wijze waarop wij met persoonlijk contact komen tot de juiste afstemming van het product en de korte levertijden.

WETGEVING

Het spreekt voor zicht dat wij ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Europese verordeningen bijhouden. Daartoe hebben wij ook zitting in de technische commissie van de NEA, onze branche organisatie.
Je kunt er vanuit gaan dat wij al onze aroma’s produceren onder verordeningen 1334/2008, het repertorium toegestane stoffen 872/2012. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de norm FSSC22000 is blijft altijd in ontwikkeling, zoals het een lerende organisatie betaamt.

CONTACTFORMULIER

5 + 5 =


ZOETE AROMA’S

Er is een hele reeks aroma’s beschikbaar voor gebruik in bakkersproducten, suikerwerk, zuivel, sports drinks. Hierbij valt te denken aan diverse vanille aroma’s, aardbei, framboos, perzik, maar ook exoten als maracuja en passievrucht. Deze kunnen wij aanbieden in natuurlijke of gewone vorm, vloeibaar of poeder, vetoplosbaar of juist wateroplosbaar. Laat ons weten waar de voorkeur naar uit gaat, wij zorgen voor de oplossing!


SAVOURY AROMA’S

Met deze categorie aroma’s bedoelen wij aroma’s die gebruikt worden voor soepen en sauzen. Hierbij valt te denken aan diverse kruiden aroma’s, maar ook vlees aroma’s, ui, knoflook tot zelf olijven aroma’s. In natuurlijke of niet-natuurlijke vorm, verwerkingsaroma’s. Een vrij divers en verrassend aanbod

Deze aroma’s vinden hun weg naar producenten van soepen en sauzen, vleesverwerkers en leveranciers van kruiden.

AROMA’S VOOR E-SIGARETTEN

Nieuw is de categorie aroma’s voor e-sigaretten. Deze nieuwe ontwikkeling heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Frutoria is daar op ingesprongen en heeft inmiddels een groot aantal aroma’s geschikt gemaakt voor gebruik in de e-sigaretten. Op verzoek praten we je graag bij!